املت عدس

((املت عدس))

مواد لازم برای املت عدس :

عدس : نصف پيمانه
كلم بروكلي خردشده : 225 گرم
پياز قرمز حلقه شده : دو عدد
روغن مايع : دو قاشق غذاخوري
تخم بلدرچین طلایی : 24 عدد
آب يا شير : سه قاشق غذاخوري
گوجه‌فرنگي كوچك حلقه شده : 200 گرم
نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم

طرز تهيه املت عدس :

عدس را در قابلمه‌اي ريخته و حدود 25 دقيقه بپزيد. سپس كلم‌هاي خردشده را به آن بيفزاييد و اجازه دهيد يكي، دو دقيقه ديگر بجوشد. روغن را كف يك تابه مناسب فر ريخته و حلقه‌هاي پياز را در آن بريزيد. ظرف را در فر سرد بگذاريد و فر را با دماي 200 درجه سانتي‌گراد يا 400 درجه فارنهايت روشن كنيد تا در مدت 25 دقيقه بپزد.تخم بلدرچین طلایی ‌ها را به همراه شير يا آب، كمي نمك و فلفل در كاسه‌اي هم بزنيد و سبزيجات و گوجه‌فرنگي را به آن اضافه كنيد. عدس و كلم را آبكشي كنيد ودر تابه پياز بريزيد.مخلوط تخم بلدرچین طلایی را روي مواد داخل تابه بريزيد و آن را دوباره به مدت 10 دقيقه در فر بگذاريد و با استفاده از يك كفگير مواد املت را به مركز تابه هدايت كنيد تا تخم بلدرچین طلایی ‌هايي كه هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت 15 دقيقه در فر بگذاريد تا تخم بلدرچین طلایی ها سفت شود.