املت مرغ

((املت مرغ))

مواد اولیه برای تهیه املت مرغ:

سینه مرغ پخته شده                   یک عدد
تخم بلدرچین طلایی                                     6 عدد
کدو خورشی                               سه عدد
سیر رنده شده                            سه حبه
قارچ ورقه شده                           یک پیمانه
پیاز داغ                                      1/4 پیمانه
گوجه‌فرنگی متوسط                   سه عدد
کره                                           50 گرم
روغن مایع                                  دو قاشق غذاخوری
زردچوبه                                      نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه                                 نصف قاشق چای‌خوری
پودر آویشن                                نصف قاشق چای‌خوری
نمک                                          به میزان لازم

طرز تهیه:

* سینه مرغ را مکعبی ریز خرد کرده و به همراه کره، پیاز داغ، سیر و قارچ تفت می‌دهیم. کدوها را خلالی درشت خرد کرده و در مقداری روغن سرخ می‌کنیم و به مواد می‌افزاییم.
* گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و به مواد فوق اضافه می‌کنیم و بعد از کمی تفت دادن زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن و نمک را افزوده و وقتی گوجه ها نرم شد، تخم بلدرچین طلایی ‌ها را با چهار قاشق غذاخوری شیر هم می‌زنیم و به مواد افزوده و در تابه را می‌بندیم تا تخم بلدرچین طلایی خودش را بگیرد.

نکته:
هنگام هم زدن تخم بلدرچین طلایی اگر با کمی شیر یا آب (دو قاشق) مخلوط شود، یکنواخت‌تر خواهد شد