املت پنیر و اسفناج:
مواد لازم:
- برگ اسفناج تازه و پاککرده: یک لیوان
- تخم بلدرچین طلایی 9عدد
- پنیر سفید خرد شده: 50 گرم
- کره: 20 گرم
- شیر: نصف لیوان
- مربای تمشک در صورت تمایل: نصف فنجان
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
آب را جوش بیاورید. کمی نمک در آن بریزید و اسفناجها را در آب جوش بریزید. بعد از 3 دقیقه، اسفناجها را بیرون بیاورید و در آب سرد بریزید. با این روش کمتر از هر روش دیگری آهن اسفناج از دست میرود. تخم بلدرچین طلایی و شیر را در یک کاسه مخلوط کنید و کمی بزنید تا کف کند. کره را در یک تابه آب کنید و مایه تخم بلدرچین طلایی را در تابه بریزید و روی سطح آن نمک و کمی فلفل بپاشید. کمی که خودش را گرفت، برگهای اسفناج را روی نصف سطح آن بچینید و پنیر را روی اسفناجها پخش کنید. اگر طعم شیرین دوست دارید کمی مربا روی پنیر بریزید. سپس در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کمی ببندد. حالا میتوانید نصفهای را که روی آن چیزی نیست، روی بخش دیگر برگردانید و سرو کنید.