املت کبابی رژیمی
مواد لازم:
اسفناج به مقدار دلخواه
گوجه فرنگی به مقدار دلخواه
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
زعفران به مقدار دلخواه
روغن زیتون به مقدار دلخواه
تخم بلدرچین طلایی به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا اسفناج رو یک مقدار آب پز کنید و نمک و فلفل به اون بزنید.
چندتا گوجه فرنگی سفت و پهن رو انتخاب کنید, سرش رو بزنید و داخلش رو با قاشق خالی کنید طوری که دیواره و کف گوجه فرنگی حدودا ۲ سانتیمتر ضخامت داشته باشه.
سینی فر رو با روغن زیتون کمی چرب کنید و فر رو روشن کنید.
درون گوجه فرنگی ها رو با کمی اسفناج, نمک, زعفران, ادویه و سایر مواد دلخواه پر کنید و 3 عدد تخم بلدرچین روش بشکنید.
سینی رو درون فر قرار بدید و اجازه بدید گوجه فرنگی ها نرم و تخم بلدرچین طلایی ها پخته بشه.
نکات:
۱- در صورت تمایل می تونید کمی آب به مواد اضافه کنید تا زودتر پخته بشه.
۲- می تونید برای درون گوجه فرنگی ها, از سبزی های دلخواه مثل فلفل دلمه و قارچ استفاده کنید.
۳- در صورت تمایل می تونید مقداری رب گوجه به مواد اضافه کنید.