املت گوشت

((املت گوشت و تخم بلدرچین طلایی))

مواد لازم:

گوشت چرخ شده=200 گرم
تخم بلدرچین طلایی زده شده=15 عدد
نمک=2/1 قاشق مرباخوری
کره=2 قاشق غذاخوری
روغن=2 قاشق غذاخوری
فلفل و زردچوبه=کمی

طرز تهیه املت گوشت و تخم بلدرچین طلایی:

1-گوشت را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم و به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا آب آن کاملا برود.

2-روغن و کره را به گوشت اضافه می کنیم.
3-نمک و ادویه را به گوشت اضافه کرده و گوشت را تفت می دهیم.
4. تخم بلدرچین طلایی های زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را هم می زنیم تا تخم ها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا زمانی که تخم بلدرچین طلایی ها درست شوند به هم زدن ادامه می دهیم.
5. مواد را در ظرفی ریخته و سرو می کنیم.