مواد لازم:

بلدر چین                        ۴ عدد

خامه                            ۴ قاشق غذا خوری

دارچین                         ۱ قاشق مربا خوری

نمک و فلفل و آویشن        به میزان دلخواه

پیاز                               ۲عدد متوسط

روغن                             کمی

طرز تهیه:

تمام مواد را با هم مخلوط کرده و پیاز ها را درون آن رنده می کنیم . بلدر چین ها را در مواد خوابانده به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم. بعد در دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت لازم میگذاریم تا طلایی شود. پس از تست با چنگال در صورت پخته بودن بلدرچینها را از فر بیرون آورده در ظرف می چشنیم و با جعفری و فلفل دلمه و به سلیقه خود تزیین میکنیم.