طرز تهیه خورشت مرغ ترش
با مرغ می توان غذاهای متعددی برای ذائقه های گوناگون درست کرد، برخی ترجیح میدهند که مرغ را شیرین میل کنند، بعضی ها دوست دارن مرغ سوخاری شود، و …، اما مرغ ترش جزو غذاهای بسیارخوشمزه ی مازندرانی است که خیلی ها را وسوسه می کند، طبخ مرغ ترش اگر درست باشد واقعاخوشمزه میشود.
ابتدا مرغ را می پزیم و سپس کمی تفت می دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می کنیم، آن گاه مرغ وسبزی را در کمی آب می ریزیم و روی اجاق می گذاریم…
مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ ترش
برای ۴ نفر
▪ سبزی محلی: (جعفری، گشنیز، خلی واش)
▪ مرغ: یک عدد
▪ تخم مرغ: سه عدد
▪ روغن و آب غوره: به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت مرغ ترش:
ابتدا مرغ را می پزیم و سپس کمی تفت می دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می کنیم، آن گاه مرغ وسبزی را در کمی آب می ریزیم و روی اجاق می گذاریم… به آن کمی روغن و آ ب غوره اضافه می کنیم، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه، غذا را از روی اجاق برمی داریم و سرو می کنیم.
نکاتی در رابطه با سیب زمینی
_ اگر می خواهید سیب زمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن رویسیب زمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد، بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا می کند، تا جایی که با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد.
_ برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیب زمینی که با پوست داخل آش و یا در درون فر می پزید، با چنگال از چند نقطه، سیب زمینی را سوراخ کنید.
_ برای سرخ کردن سیب زمینی، همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیب زمینی ها در کنار یکدیگر قرار گیرند و روی هم قرار نگیرد.
برچسب ها:
مرغ محلی– جوجه مرغ محلی – مرغ بومی – تخم مرغ محلی –تخم بلدرچین – قفس – اردک
منع: آکاایران