امملت تخم مرغ با شوید

املت تخم مرغ با شوید

تخم مرغ ها را با نمک، فلفل و شوید با همزن دستی مخلوط کنید.

پنیر خامه ای را افزوده و مخلوط کنید، کره را داخل ظرف پیرکس مسطحی ریخته و سپس یکبار کلید استارت را زده تا ذوب شود.

مایه آماده را در تابه ریخته و با ترکیب گریل با مایکرو 180 وات روی سه پایه بلند به مدت 8-10 دقیقه زمان دهید.

ما بین پخت تخم مرغ را کاملأ با قاشق مخلوط کنید.

املت با سه نوع پنیر

مواد اولیه:

پنیر پرولون
1 تا 2 قاشق سوپخوری (تازه رنده شده)
پنیر پارمزان
1 تا 2 قاشق سوپخوری (تازه رنده شده)
نمک
طبق ذائقه
فلفل
طبق ذائقه
تخم بلدرچین طلایی

9 عدد بزرگ
کره
1 قاشق چایخوری (نمک دار)
پنیر گودا
1 تا 2 قاشق سوپخوری (تازه رنده شده)
گوجه فرنگی

1/4 فنجان (تازه، چهار گوش خرد شده)

طرزتهیه:

یک تابه ی نچسب را روی حرارت نسبتاً‌ زیاد داغ کنید. کره را در تابه آب کنید و تابه را کمی بچرخانید تا کره در کل آن پخش شود.

در این مدت تخم بلدرچین طلایی ها، نمک و فلفل را با یک چنگال با هم بزنید. وقتی کره آب شد و می خواست طلایی شود تخم  بلدرچین ها را داخل تابه ی داغ بریزید.

بگذارید 1 دقیقه بپزد تا کف تابه کمی رد تخم بلدرچین طلایی بماند. سپس تابه را 20 درجه خم کنید و تابه را تند تند تکان دهید تا تخم ها از کف تابه جدا شوند و هر چند لحظه یکبار تابه را پایین بیاورید تا بخش هایی از تخم بلدرچین طلایی را که هنوز شل است در تابه پخش کنید. این کار را ادامه بدهید تا روی تخم بلدرچین طلایی ها براق و مرطوب باشد اما وقتی تابه را تکان می دهید دیگر تخم بلدرچین طلاییی شل نباشد که از بقیه جدا شود.

پنیر ها را روی کل املت پخش کنید. بگذارید 1 دقیقه بماند. سپس تابه را باز هم کج کنید و دسته را دو دستی سفت بگیرید و تابه را آنقدر تکان بدهید که املت روی خودش تا بخورد.

املت را در بشقاب بکشید و روی آن گوجه فرنگی بچینید. بلافاصله سرو کنید.