املت روسی

((املت روسی))

مواد لازم:

تخم بلدرچین طلایی : 12 عدد
کنسرو مخلوط سبزیجات شامل نخود فرنگی ، ذرت : یک لیوان

هویج آب پز: یک چهارم لیوان

گوجه فرنگی: ۲ عددمتوسط

فلفل دلمه ای: ۱ عدد متوسط

نمک و فلفل: به مقدار لازم

کره : ۲۵ گرم

نمک فلفل و زردچوبه: مقداری

طرز تهیه:

ابتدا گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و با ذرت ، نخود و هویج مخلوط می کنیم.
سپس بلدرچین را در ظرفی شکسته و با نمک و فلفل و زردچوبه خوب بهم می زنیم سپس کره را در ماهیتابه داغ می کنیم و بلدرچین ها را داخل ظرف ریخته و میگذاریم با شعله ملایم بپزد طوری که زیر تخم مرغ ها کامل بگیرد ولی روی آنها تقریباً نیم بند شود.
سپس مواد را روی نصف تخم بلدرچین طلایی ها ریخته و نصف دیگر تخم بلدرچین طلاییها با استفاده از کفگیر روی مواد قرار می دهیم و میگذاریم با شعله بسیار ملایم سرخ شود. سپس به آرامی و با استفاده از ۲ کفگیر برمیگردانیم تا آن طرفش هم با شعله ملایم سرخ شود سپس در ظرف مورد نظر گذاشته و برش می زنیم .