املت قارچ و گوشت

مواد لازم:

گوشت چرخکرده: 300 گرم
قارچ اسلایس شده: دو پیمانه
سیب زمینی خلالی خرده شده: سه پیمانه
فیله گوجه فرنگی خرد شده: یک پیمانه
زرشک: 1/4 پیمانه
گردوی خرد شده: 1/4 پیمانه
جعفری و پیازچه ساطوری شده: نصف پیمانه
پیازداغ: سه قاشق غذاخوری
سیر: چهار حبه
تخم بلدرچین طلایی: 9 عدد
کره: 100 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
شیر: چهار قاشق غذاخوری
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

گوشت را با دو حبه سیر رنده شده و پیازداغ به همراه 20 گرم کره، روغن و زردچوبه روی حرارت تفت می‌دهیم، بعد پیازچه و جعفری را اضافه می‌کنیم. فیله گوجه فرنگی را نیز افزوده و تفت می‌دهیم. گردو و زرشک را هم به مواد افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. در ظرفی دیگر قارچ را با کمی کره تفت داده و به مواد می‌افزاییم. سیب زمینی‌ها را نیز سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. در یک ماهی‌تابه باقی مانده کره را آب کرده، سیب زمینی‌ها را در آن می‌چینیم. مقداری از ادویه‌ها را روی آن می‌پاشیم و باقی مانده ادویه‌ها و دو حبه سیر رنده شده دیگر را به مواد اضافه می‌کنیم و مواد را روی سطح سیب زمینی می‌ریزیم. تخم  بلدرچین ها و شیر را مخلوط کرده، روی مواد ریخته و به مدت 15 دقیقه حرارت می‌دهیم تا املت آماده شود.