املت مکزیکی

املت مکزیکی

مواد لازم برای املت مکزیکی :

فلفل دلمه رنگی، نگینی خرد شده : نصف پیمانه

هویج : 1 عدد متوسط

قارچ خرد شده : نصف پیمانه

پیاز خرد شده : نصف پیمانه

تخم بلدرچین طلایی کامل : 12عدد

سفیده تخم بلدرچین طلایی: 12عدد

شیر : یک چهارم پیمانه

پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه

سس گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری

روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه املت مکزیکی :

برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آب‌پز شود. سپس آن را نگینی خرد کنید.در یک تابه نچسب 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.بعد از این که پیاز کمی سبک شد، سپس قارچ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد.در آخر فلفل‌ها را نیز اضافه کنید و آن‌ را از روی حرارت بردارید.در ظرف مناسب دیگری تخم بلدرچین طلایی ها، سفیده و شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند.سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در آن بریزید. تخم بلدرچین طلایی ها را در آن بریزید و در ظرف را ببندید تا یک سمت آن بپزد.بعد آن ‌را برش بزنید و به سمت دیگر برگردانید و از مواد حاضر شده و پنیر چدار رنده شده روی یک سمت هر برش بریزید و آن‌را روی خودش تا کنید. سپس در ظرف را حدود 3 دقیقه ببندید تا پنیر آن آب شود. با سس گوجه فرنگی آن‌را تزیین و میل کنید.