مواد لازم برای املت ژامبون و پنیر

24 عدد تخم بلدرچین طلایی بزرگ

یک چهارم فنجان شیر

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

سه چهارم فنجان ، ژامبون پخته شده

نصف فنجان به همراه دو قاشق غذا خوری پنیر خرد

پیازچه خرد کرده تازه برای چاشنی

طرز تهیه املت ژامبون و پنیر

ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) قرار داده و ظرف پخت را چرب می کنیم.

در یک کاسه بزرگ تخم بلدرچین طلایی، شیر و نمک را مخلوط کرده و ژامبون و نصف فنجان پنیر را در یک کاسه دیگر مخلوط می کنیم.

حال درون فنجان کلوچه مواد را میریزیم و رویش مقداری از پنیر مانده را می پاشیم و به مدت 20 دقیقه درون فر قرار می دهیم.

سپس در پایان کار با پیازچه تزئین می کنیم.

مطمئن باشید از خوردن این صبحانه خوشمزه لذت میبرید.