املت گل کلم

((املت گل کلم))

مواد لازم:

گل‌کلم یک عدد
تخم بلدرچین طلایی 12 عدد
آرد یک قاشق مرباخوری
پیاز یک عدد
فلفل، نمک و زردچوبه به میزان لازم
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه املت گل کلم:

گل‌های کوچک کلم را کنده و آنها را بشویید و برای مدت پنج دقیقه در آب بپزید
سپس تخم بلدرچین طلایی و پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آرد را مخلوط کرده و خوب هم بزنید و با مقداری روغن در تابه سرخ کنید (اگر با کره سرخ کنید بسیار خوش‌طعم‌تر خواهد شد.)
سپس در ظرف ریخته و جعفری‌های خرد شده را روی آن ریخته و سرو می‌کنیم