املت یونانی

((املت یونانی))

مواد لازم :

تخم بلدرچین طلایی 24 عدد

1 فنجان پنیر پیتزا

2 قاشق چایخوری اویشن

نمک و فلفل به میزان دلخواه

4قاشق چایخوری روغن زیتون

یک دوم فنجان پیاز خرد شده

2فنجان اسفناج شسته شده

طرز تهیه:

اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید.
تخم بلدرچین طلایی ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید.
با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند.