آموزش  شاورمای مرغ

شاورمای مرغ غذایی است خوشمزه ، نسبتا ارزان که مورد علاقه بچه ها و نوجوانان نیز است. در این برنامه آشپزی تهیه این غذا آموزش داده می شود.

شاورمای مرغ

مواد لازم برای تهیه شاورمای مرغ:

مرغ: نصف سینه،

سرکه سفید: 1 قاشق غذا خوری،

پودر سیر: نصف قاشق چای خوری،

فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری،

روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری،

سماق: 1 قاشق چای خوری،

ادویه مخلوط :1 قاشق چای خوری،

پیاز (خلال شده): 1 عدد،

قارچ: 100 گرم،

آب لیمو به میزان لازم،

نان پیتا به میزان لازم،

نمک به میزان لازم.

مواد لازم برای تهیه سس شاورما:

ماست غلیظ: 1 پیمانه،

ارده: 2 قاشق چای خوری،

پودر سیر: 1 قاشق چای خوری،

نمک و فلفل به میزان لازم.

طرز تهیه شاورمای مرغ:

سینه مرغ را به اندازه های یک بند انگشت خلال می کنیم.برای طعم دار کردن مرغ زعفران دم کرده، چند قاشق آبلیموی تازه، آب پیاز، مقداری سرکه سفید، پودر سیر،کمی نمک، فلفل قرمز، پودر سماق و ادویه کاری به آن می زنیم و همه مواد را به خوبی مخلوط کرده و یک قاشق غذاخوری روغن مایع هم به آن اضافه کنیم. سپس حدود 3 ساعت درون ظرف سر بسته درون یخچال می گذاریم تا مزه بگیرد و طعم دار شود. یک قاشق غذاخوری روغن در تابه می ریزیم و پس از گرم شدن مواد را داخل تابه ریخته و سرخ می کنیم. قارچ ها را شسته و ورقه می کنیم، برای اینکه رنگ قارچ سیاه نشود مقداری آبلیمو تازه به قارچ اضافه می کنیم و با حرارت زیاد تفت می دهیم. پیاز، سماق و ادویه کاری را به مرغ اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد قارچ را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم. برای تهیه سس به ماست غلیظ 2 قاشق ارده، پودر سیر و فلفل قرمز اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. نان پیتا نان دو لایه است. نان را نصف می کنیم مقداری سس روی نان می مالیم مواد را روی نان می گذاریم و نان را به صورت قیفی می پیچیم. می توانیم یک خلال دندان درون نان فرو کنیم و گوجه به آن بزنیم. شاورمای مرغ خوشمزه ما آماده است.

برچسب ها : مرغ محلیجوجه مرغ محلیتخم مرغ محلیتخم بلدرچینمرغ بومیاردکقفس 

منبع:جام جم

شرکت تعاونی مهرخواه صنعت