دستور تهیه لذیذترین ترشی با تخم بلدرچین
https://sanat.mehrkhah.ir/product/%D8%AA%D8%AE%D9%85-%D8%A8%D9%84%D8%AF%D8%B1%DA%86%DB%8C%D9%86/
آیا تا به حال خورده اید؟ در اینجا دستور تهیه این ترشی را بخوانید و یک بار آن را امتحان کنید!
مواد لازم برای تهیه لذیذترین ترشی با تخم بلدرچین:
- تخم بلدرچین : 25 عدد
- سرکه : 11 فنجان
- آب : 1 فنجان
- پودر شِوید : 1 قاشق چایخوری
- فلفل سفید : 1/4 قاشق چایخوری
- نمک : 3 قاشق چایخوری
- خردل : 1/4 قاشق چایخوری
- آب پیاز : نصف قاشق چایخوری
- پودر سیر : نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز : 1/4 قاشق چایخوری (برای تُندتر کردن سرکه میتوانید بیشتر بریزید)
دستور تهیه لذیذترین ترشی با تخم بلدرچین:
- قبل از شروع کار، مطمئن شوید تخم بلدرچین ها شکسته نباشند.
- ابتدا تخم بلدرچینها را در آب گرم غوطه ور کنید، آنها را تمیز کنید، سپس در آب سرد قرار دهید تا آب روی آنها را بگیرد.
- آب را تا مرحله جوشیدن حرارت دهید و بعد اجازه دهید آب سرد شود. به مدت 10 دقیقه بعد از جوشیدن، اجازه دهید تا تخم بلدرچینها در آب باقی بمانند.
- در طول مدت جوشیدن، باید تخمها را به آرامی بگردانید تا زرده در یک طرف باقی نماند.
- تخمها را از آب بیرون بیاورید و در سرکه سفید به مدت 12 ساعت غوطه ور کنید. در هر ساعت به آرامی تخمها را برگردانید.
- بعد از 12 ساعت، پوست تخمها از غشای داخلی جدا و در سرکه حل میشود. تخم بلدرچینها را از آب درآورید و بشویید تا غشای داخلی جدا شود.
- تخم ها را در یک شیشه قرار دهید.
- مواد تهیه شده برای طعم دهی به ترشی را به مدت 15 دقیقه بجوشانید، و روی تخم بلدرچینها بریزید به طوری که کاملا روی آنها را بپوشاند.
- بعد از سرد شدن، شیشه را در یخچال قرار دهید. پس از 24 ساعت، ترشی تخم بلدرچین، آماده مصرف است.
برچسب ها: مرغ محلی – تخم مرغ محلی – جوجه مرغ محلی – تخم بلدرچین – قفس – مرغ بومی – اردک
منبع:مزرعه
شرکت تعاونی مهرخواه صنعت