دستور تهیه لذیذترین ترشی با تخم بلدرچین

لذیذترین ترشی با تخم بلدرچین

https://sanat.mehrkhah.ir/product/%D8%AA%D8%AE%D9%85-%D8%A8%D9%84%D8%AF%D8%B1%DA%86%DB%8C%D9%86/

آیا تا به حال خورده اید؟ در اینجا دستور تهیه این ترشی را بخوانید و یک بار آن را امتحان کنید!

مواد لازم برای تهیه لذیذترین ترشی با تخم بلدرچین:

  1. تخم بلدرچین : 25 عدد
  2. سرکه : 11 فنجان
  3. آب : 1 فنجان
  4. پودر شِوید : 1 قاشق چایخوری
  5. فلفل سفید : 1/4 قاشق چایخوری
  6. نمک : 3 قاشق چایخوری
  7. خردل : 1/4 قاشق چایخوری
  8. آب پیاز : نصف قاشق چایخوری
  9. پودر سیر : نصف قاشق چایخوری
  10. فلفل قرمز : 1/4 قاشق چایخوری (برای تُندتر کردن سرکه میتوانید بیشتر بریزید)

دستور  تهیه لذیذترین ترشی با تخم بلدرچین:

  1. قبل از شروع کار، مطمئن شوید تخم بلدرچین ها شکسته نباشند.
  2. ابتدا تخم بلدرچینها را در آب گرم غوطه ور کنید، آنها را تمیز کنید، سپس در آب سرد قرار دهید تا آب روی آنها را بگیرد.
  3. آب را تا مرحله جوشیدن حرارت دهید و بعد اجازه دهید آب سرد شود. به مدت 10 دقیقه بعد از جوشیدن، اجازه دهید تا تخم بلدرچینها در آب باقی بمانند.
  4. در طول مدت جوشیدن، باید تخمها را به آرامی بگردانید تا زرده در یک طرف باقی نماند.
  5. تخمها را از آب بیرون بیاورید و در سرکه سفید به مدت 12 ساعت غوطه ور کنید. در هر ساعت به آرامی تخمها را برگردانید.
  6. بعد از 12 ساعت، پوست تخمها از غشای داخلی جدا و در سرکه حل میشود. تخم بلدرچینها را از آب درآورید و بشویید تا غشای داخلی جدا شود.
  7. تخم ها را در یک شیشه قرار دهید.
  8. مواد تهیه شده برای طعم دهی به ترشی را به مدت 15 دقیقه بجوشانید، و روی تخم بلدرچینها بریزید به طوری که کاملا روی آنها را بپوشاند.
  9. بعد از سرد شدن، شیشه را در یخچال قرار دهید. پس از 24 ساعت، ترشی تخم بلدرچین، آماده مصرف است.

برچسب ها:  مرغ محلیتخم مرغ محلیجوجه مرغ محلی تخم بلدرچین قفسمرغ بومیاردک

منبع:مزرعه

شرکت تعاونی مهرخواه صنعت