املت هاوایی

((املت هاوایی))

مواد لازم:

جوانه ماش 1 پیمانه
ذرت كنسروي 1 پيمانه
هویج 2 عدد
بادمجان 2 عدد
فلفل دلمه ای 2/1 عدد
قارچ 200 گرم
پیاز 2 عدد
تخم بلدرچین طلایی 12 عدد
روغن مایع 2/1 پیمانه
ادویه مخصوص 1 قاشق چایخوری
نمک مقداری

طرز تهیه:

ابتدا قارچ را شسته ورق می کنیم همراه با کمی روغن تفت می دهیم . هویج را نیم پز کرده با بادمجان حلقه شده هر دو را تفت می دهیم . پیاز را سرخ می کنیم .در کاسه ای تخم بلدرچین طلایی ها را شکسته خوب می زنیم نمک و ادویه را اضافه نموده سپس هویج ، بادمجان ،ذرت. پیاز ، قارچ خردشده را همراه با فلفل دلمه ای نگینی خرد و جوانه ماش را به مایه تخم بلدرچین طلایی اضافه می کنیم این ترکیب را خوب مخلوط می کنیم در تابه ای روغن را داغ می کنیم مایه کوکو رااز هر دو طرف سرخ می کنیم و بعد با گوجه فرنگی و خیار شور و لیمو ترش تزئین می کنیم