طرز تهیه :
بلدرچینها را خوب می شوییم و می گذارییم کاملاً خشک شود, سپس آنها را از بالا به پایین دو تکه برش داده , خامه را با چنگال خوب به هم می زنیم تا صاف و یکدست شود . روغن زیتون , آبلیمو, زعفران, نمک و فلفل را به آن اضافه کرده, قطعه های بلدرچین را در سس می خوابانیم و به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال می گذاریم , سپس بلدرچینها را از سس خارج کرده و به سیخ می کشیم و روی آتش کباب می کنیم در حین پخت مرتب بلدرچینها را با برس به کره آغشته می کنیم . باید دقت کنیم که گوشت بلدرچین زود پخته می شودو نباید بگذاریم که خشک شود.