املت فلفل و پیاز
● مواد لازم:
فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
پیاز قرمز ۲ عدد
نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
کلم بروکلی ۲۰۰ گرم
خامه تازه ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
ادویه مخصوص ۴/۱ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
● چگونگی تهیه
ابتدا در ماهیتابه ای روغن زیتون را گرم می کنیم با حرارت ملایم فلفل دلمه ای را همراه با پیاز قرمز خلال کرده حدود ۵ دقیقه تفت می دهیم که سبک و نرم شوند . نخود فرنگی و کلم بروکلی را کمی بخارپز کرده به مخلوط پیاز و فلفل اضافه می کنیم در آخر ترکیب خامه ، نمک ، ادویه مخصوص و جعفری خرد شده اضافه می کنیم کمی حرارت می دهیم و بعد سرو می کنیم . ( بجای کلم بروکلی می توانید از سیب زمینی یا هویج استفاده کنید).