املت هندی

املت هندی

 مواد لازم :

پیاز کوچک (ریز خرد شود) :یک عدد

فلفل سبز تند (خرد شود) :2 عدد

برگ گشنیز تازه :20 گرم

تخم بلدرچین طلایی 12 عدد

نمک :یک قاشق چایخوری

روغن سرخ کردنی :2 قاشق سوپخوری

پودر فلفل سیاه :به مقدار لازم

طرز تهیه :

پیاز، فلفل و گشنیز خرد شده را در کاسه بلوری متوسطی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

کاسه بلوری دیگری آماده کنید و تخم بلدرچین طلایی ها را پس از شکستن در آن، خوب هم بزنید.

مخلوط پیازی را به تخم بلدرچین طلایی های زده شده اضافه کنید.

این مخلوط را با اضافه کردن نمک و کمی فلفل سیاه مزه دار کرده و خوب هم بزنید.

در تابه بزرگی یک قاشق سوپ خوری روغن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود. سپس مایه املت را به یکباره در روغن داغ شده بریزید و در ظرف را

بگذارید تا تخم بلدرچین طلایی به اصطلاح خودش را بگیرد.

پس از اینکه قسمت زیرین املت طلایی رنگ شد، با استفاده از کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.

نکته

پس از برگرداندن املت، با استفاده از کفگیر تخت یا ته قاشق روی املت فشار وارد کنید تا اگر در قسمت هایی از آن، تخم بلدرچین طلایی هنوز سفت نشده است، با فشار بیرون زده و سرخ شود.