املت چینی

((املت چینی))

مواد لازم:

لوبیا سبز50   گرم

جوانه گندم یا سویا   50 گرم

پیازچه، ساتوری شده   یک عدد

فلفل چیلی قرمز، خرده شده  یک عدد

زنجبیل، رنده شده  یک تکه

سیر، له شده   یک حبه

تخم بلدرچین طلایی12 عدد

روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا لوبیاسبز ها را در کاسه ای بریزید و روی آن ها آب جوش بریزید. بگذارید 3 دقیقه بماند و سپس آب آنها را بگیرید. بعد زیر آب سرد آن ها را آبکشی کنید.

سپس لوبیاسبز، جوانه ها، پیاز و فلفل ها را در کاسه ای مخلوط کنید.

در مرحله بعد زنجبیل، سیر و یک قاشق غذاخوری آب داغ را ظرفی مخلوط کنید.

در این بخش  تخم بلدرچین طلایی ها را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد در کاسه ای بزنید و به آن فلفل سیاه بزنید.

حالا یک ماهیتابه چینی را روی شعله متوسط داغ کنید. روغن بریزید و نیمی از مخلوط تخم بلدرچین طلایی را داخل آن بریزید. حدود 30 ثانیه آن را حرارت دهید تا سفت شود. سپس املت را در بشقابی بگذارید و روی آن درپوش بگذارید تا گرم بماند. همین کار را برای بقیه مخلوط تخم بلدرچین طلایی انجام دهید.

در نهایت مخلوط لوبیاسبز را روی هر نیمه املت بریزید. سپس آن ها را از وسط تا بزنید تا مواد داخل آنها بیرون نریزید. روی آن ها سس بریزید و سرو کنید.