بلدرچین کبابی با عسل چینی

((بلدرچین کبابی با عسل چینی))

مواد لازم جهت تهیه بلدرچین کبابی با عسل چینی: 

گوشت بلدرچین  6 عدد
سس سویا  2.5 قاشق سوپخوری
ادویه  0.25 قاشق مرباخوری
زنجبیل  0.5 قاشق مرباخوری
عسل  2 قاشق سوپخوری
روغن  1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه بلدرچین کبابی با عسل چینی :

بلدر چین را در امتداد طول سینه از وسط نصف كنید و آن را در قابلمه آبجوش قرار داده و بمدت یك دقیقه بجوشانید و ابكش كنید , سس سویا , ادویه و زنجبیل را با هم در كاسه ای مخلوط كرده و بلدرچین را به آن افزوده و بهم بزنید , درب كاسه را گذاشته و بمدت یك ساعت كنار بگذارید و گاهی بلدر چین ها را برگردانیده سپس آنها را خارج كرده و دو بار كاملا با عسل چرب كنید و روی صفحه فلزی قرار دهید و بمدت 30 دقیقه صبر كنید تا خشك شوند , بلدر چین ها را بمدت 15 دقیقه روی شعله ملایم گاز سرخ كنید و بطور مرتب برگردانده و با روغن چرب كنید یا بمدت 30 دقیقه روی صفحه فلزی در فر قرار دهید.