طرز تهیه مرغانه
از جمله غذاهایی به نام مرغانه و باقاله قاتق بسیار معروف است و همه دوست دارند طرز تهیه آن را یاد بگیرند بسیاری از کاربران گفته اند مرغانه و باقاله قاتق را چگونه درست کنیم؟ پس با ما می توانید همراه باشید و راز پخت یک مرغانه و باقاله قاتق را بیاموزید.مرغانه و باقاله قاتق یک غذای مجلسی است که شما می توانید برای مهمانی ها درست کنید.
مواد لازم
لوبیا کشاورزی (پاچ باقلا ، لوبیا کرم رشتی ) ( خیس شده و پوست گرفته شده ) ۲ لیوان
آب مرغ ۱ لیوان و نصف
سیر ۳ حبه
شوید خشک یا تازه ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مقداری
نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه
اول سیرو رنده میزنیم ( حالا چه درشت چه ریز ) توی روغن با یکم زردچوبه تفت میدیم تا یکم سرخ بشه .لوبیای پوست کنده توی اون روغن به مدت ۱ ربع تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه .شوید رو اضافه میکنیم و خوب سرخش میکنیم . اگه دوست داشتید برای خوش رنگ شدنش یکم زعفرون بریزید.آب مرغ رو اضافه کنید اگه احیانا آب مرغ در دسترس نبود از یه گالیلابلانکای مرغ استفاده کنید و نمک نزنین چون گالیلابلانکا خودش نمک داره …پخت لوبیا زمان زیادی نمیبره … باید تند تند بهش سر بزنید که لوبیاتون له نشه . تخم مرغ هامون رو هنگامی که لوبیا نیم پز شد درسته میشکونیم داخلش! شعلرو کم کنید تا تخم مرغ ها خوب ببنده . البته اگه برای تعداد بیشتری بخواید این خورشت رو درست کنید باید به تعداد نفرات تخم مرغ درسته بشکنید !