((یک دستور ساده طبخ بلدرچین))

مواد لازم جهت طبخ بلدرچین:

– بلدرچین 1200 گرم
– آب لیمو ترش 5/2 فنجان
– پیاز خام خلال شده 3عدد
– زغفران به مقدار دلخواه
– روغن زیتون نصف فنجان
– کرفس خورد شده به مقدار دلخواه
– فلفل و نمک به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

بلدرچین را بعد از تمیز کردن با 2 تا 3 لیوان آب ، یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ ساق کرفس و چند ساق جعفری میگذاریم نیم پز شود و آب آن به خوردش برود و سسی از روغن زیتون با کره آب کرده و آب لیمو نمک فلفل را آماده میکنیم و بلدرچین را در سس میخوابانیم و بعد به دلخواه مثل کباب جوجه به سیخ میکشیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم و یا در روغن مناسب سرخ می کنیم.
باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و مرتب به آن سس کره با آب لیمو بدهید تا کاملا کباب پخته و برشته شود