املت خاگینه

((املت خاگینه))

مواد لازم جهت تهیه ی املت خاگینه:

تخم بلدرچین طلایی 6 عدد
شیر پاستوریزه 4 قاشق غذا خوری
ارد گندم نصف پیمانه
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
زعفران ساییده یک چهارم قاشق چای خوری
روغن مایه مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
دارچین یک دوم قاشق غذا خوری
پودر گل محمدی یک دوم قاشق چای خوری
پودر هل یک دوم قاشق چای خوری
پودر زنجبیل یک دوم قاشق چای خوری
شربت 300 میلی گرم
مغز گردو خرد شده 4 قاشق غذا خوری
پودر پسته یا پودر نارگیل یک قاشق غذا خوری

روش تهیه املت خاگینه:

تخم بلدرچین طلایی ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال کمی بزنید. شیر را اضافه کرده، بیکینگ پودر و آرد را کم کم روی مایه الک کنید(تا گلوله نشود) و مخلوط نمایید. سپس کمی زعفران، پودر هل و پودر زنجبیل را اضافه کنید. در تابه ی تفلون مقداری روغن بریزید تا گرم شود و با قاشق غذاخوری از مایه در روغن ریخته و سرخ کنید. هر دو طرف آن که طلایی شد، روغن اضافی آن را بگیرید و در شربت قرار دهید تا کمی شربت به خورد آن برود. از شربت خارج نموده و در صافی قرار دهید. سپس در دیس بچینید و از مخلوط دارچین، پودر گل محمدی، زنجبیل و پودر هل روی آن بپاشید و با گردو، پودر پسته یا نارگیل خاگینه را تزیین و سرو نمایید.

طرز تهیه شربت خاگینه:

برای تهیه شربت، 2 پیمانه شکر را با 1 پیمانه آب و دو پر جوهر لیمو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید. پس از 5-4 دقیقه از روی حرارت بردارید و 2-1 قاشق چای خوری زعفران حل شده در آب، به آن اضافه کنید.
پیشنهادات:
1- برخی افراد برای تهیه خاگینه از ماست استفاده می کنند. در صورت تمایل می توانید به جای شیر از ماست پاستوریزه ی شیرین استفاده کنید.
2- خاگینه را می توانید به طور یک جا در تابه بریزید و سرخ کنید. سپس به فرم دلخواه برش دهید و سرو نمایید.