املت لوبیا سفید
مواد لازم : (برای ۴ نفر)
لوبیا سفید پخته شده 200 گرم
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده1 عدد بزرگ
کرفس خرد شده 3 ساقه
تخم بلدرچین طلایی 18 عدد
کنجد3 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لاز
کاهو چند برگ برای سرو
روش تهیه املت لوبیا سفید:
فلفل دلمه ای و کرفس را در روغن مایع به مدت 8-6 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس لوبیا سفید را اضافه کنید و همه مواد را در سطح تابه پخش کنید. تخم بلدرچین طلایی را با چنگال بزنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی مواد بریزید. با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید و کنجد را روی آن بپاشید و با حرارت ملایم به مدت 10- 8 دقیقه بپزید. املت را برش زده، با برگ کاهو تزیین کنید و گرم سرو نمایید