مواد لازم برای املت ژامبون و پنیر
24 عدد تخم بلدرچین طلایی بزرگ
یک چهارم فنجان شیر
سه چهارم فنجان ، ژامبون پخته شده
نصف فنجان به همراه دو قاشق غذا خوری پنیر خرد
پیازچه خرد کرده تازه برای چاشنی
طرز تهیه املت ژامبون و پنیر
ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) قرار داده و ظرف پخت را چرب می کنیم.
در یک کاسه بزرگ تخم بلدرچین طلایی، شیر و نمک را مخلوط کرده و ژامبون و نصف فنجان پنیر را در یک کاسه دیگر مخلوط می کنیم.
حال درون فنجان کلوچه مواد را میریزیم و رویش مقداری از پنیر مانده را می پاشیم و به مدت 20 دقیقه درون فر قرار می دهیم.
سپس در پایان کار با پیازچه تزئین می کنیم.
مطمئن باشید از خوردن این صبحانه خوشمزه لذت میبرید.