املت گوجه و پنیر لیقوان
مواد لازم:
گوجهفرنگی: 4 تا 5 عدد
، نمک، فلفل و زردچوبه: به اندازه لازم
، تخم بلدرچین طلایی: 12عدد
، خردههای پنیر لیقوان: 4 تا 5 قاشق غذاخوری ،
پیاز: یک عدد متوسط،
روغن: به اندازه لازم
طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه کرده و بگذارید پیاز طلایی شود. گوجهها را خرد و با پیاز سرخ کنید. نمک را اضافه کرده و صبر کنید آب آن تبخیر شود. تخم بلدرچین طلایی ها را با پنیر خرد شده مخلوط و روی گوجه بریزید و در ظرف را ببندید تا کمی خودش را بگیرد سپس آن را مخلوط کنید تا طعم پنیر و گوجهها به خورد هم برود. املت را در ظرف مناسبی بکشید و با سبزی خوردن سرو کنید