((بلدرچین کبابی با عسل چینی))
مواد لازم جهت تهیه بلدرچین کبابی با عسل چینی:
گوشت بلدرچین 6 عدد
سس سویا 2.5 قاشق سوپخوری
ادویه 0.25 قاشق مرباخوری
زنجبیل 0.5 قاشق مرباخوری
عسل 2 قاشق سوپخوری
روغن 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه بلدرچین کبابی با عسل چینی :
بلدر چین را در امتداد طول سینه از وسط نصف كنید و آن را در قابلمه آبجوش قرار داده و بمدت یك دقیقه بجوشانید و ابكش كنید , سس سویا , ادویه و زنجبیل را با هم در كاسه ای مخلوط كرده و بلدرچین را به آن افزوده و بهم بزنید , درب كاسه را گذاشته و بمدت یك ساعت كنار بگذارید و گاهی بلدر چین ها را برگردانیده سپس آنها را خارج كرده و دو بار كاملا با عسل چرب كنید و روی صفحه فلزی قرار دهید و بمدت 30 دقیقه صبر كنید تا خشك شوند , بلدر چین ها را بمدت 15 دقیقه روی شعله ملایم گاز سرخ كنید و بطور مرتب برگردانده و با روغن چرب كنید یا بمدت 30 دقیقه روی صفحه فلزی در فر قرار دهید.