پودر سوخاری و مرغ سوخاری

 در این مطلب هم طرز تهیه پودر سوخاری را به شما آموزش داده ایم، و هم طرز تهیه یک مرغسوخاری خوشمزه را.

مواد لازم جهت تهیه پودر سوخاری خانگی:

نان باگت یا نان تست (خشک شده): به مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
پودر آویشن: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): در صورت تمایل
ارگانوی خشک: به مقدار لازم

پودر سوخاری خانگی

طرز تهیه پودر سوخاری خانگی:

نان های باگت یا تست خشک شده را درشت پودر کنید پودر سیر، نمک، زردچوبه، پودر آویشن،
ارگانوی خشک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودرشده به آن اضافه و مخلوط کنید.
از این پودر می توانید برای تهیه انواع ماهی، مرغ، قارچ، کتلت و… استفاده کنید.

نکته:

• پودر سوخاری تهیه شده را داخل ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید.

• در صورت تمایل می توانید مقداری پفک پودرشده نیز در تهیه این پودر سوخاری به کار ببرید.

• در صورت استفاده از نان باگت یا نان تست تازه آنها را برش داده و در سینی فر بچینید
و در فر با دمای 150 درجه سانتی گراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید تا خشک شوند.

 پودر سوخاری خانگی

مواد لازم برای مرغ سوخاری:

ران مرغ: 4 عدد
کرن فلکس: یک و یک دوم پیمانه
فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
پاپریکا: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن

مواد لازم خمیر:

آرد: یک دوم پیمانه
شیر: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
پاپریکا: یک دوم ق چ
بکینگ پودر: یک دوم ق چ
نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری:

1. ران های مرغ را شسته و خشک کنید. نمک، فلفل قرمز پودرشده و پاپریکا به آنها بزنید
و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه خمیر، آرد، شیر، تخم مرغ، پاپریکا، بکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

2. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. ران های مرغ را در خمیر فرو کنید
و سپس در کرن فلکس بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.

برچسب ها : مرغ محلیتخم مرغ محلیجوجه مرغ محلی

https://sanat.mehrkhah.ir/product/%D8%AA%D8%AE%D9%85-%D8%A8%D9%84%D8%AF%D8%B1%DA%86%DB%8C%D9%86/

اردکمرغ بومیقفس

سفره ایرانی