املت نخود فرنگی با تخم بلدرچین

مـواد لازم برای تهیه املت نخود فرنگی:

4 عدد تخم بلدرچین طلایی

2 الی 3 عدد گوجه فرنگی متوسط

نیم پیمانه نخود فرنگی

نمک به میزان لازم

پودر فلفل سیاه به میزان لازم

1 قاشق چای خوری روغن حیوانی یا کره

رب گوجه فرنگی به میزان لازم

جعفری خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه املت نخود فرنگی ابتدا نخود فرنگی را با کمی آب بگذارید بپزد. سپس پوست و دانه گوجه فرنگی را جدا کنید و قسمت گوشتی گوجه فرنگی را به قطعات ریز خرد کنید و روی حرارت گذاشته و رب گوجه فرنگی و نمک را هم به آن اضافه کنید و تا زمانیکه آب آن تبخیر شود بپزید بعد نخود فرنگی پخته شده را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

در مرحله ی بعدی  تخم بلدرچین طلایی را با چنگال بزنید، در ماهیتابه نچسب روغن یا کره بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و قبل از اینکه روغن داغ شود با چرخش ماهیتابه به طرفین سعی کنید کف ماهیتابه کاملا به روغن آغشته شود سپس تخم بلدرچین طلاییی را که با چنگال زده شده بود را در ماهیتابه بریزید و باز هم ماهیتابه رابه طرفین چرخش دهید تا تخم بلدرچین طلایی سطح بیشتری از کف ماهیتابه را اشغال کند و کاملا در کف ماهیتابه پهن شود و دقت داشته باشید که حرارت همچنان کم باشد وقتی پخته شد حرارت را خاموش و با تکان دادن ماهیتابه تخم بلدرچین طلایی پخته شده را به ظرف مورد نظر جهت سرو املت نخود فرنگی منتقل کنید و مخلوط نخود فرنگی و گوجه فرنگی را وسط آن ریخته و با کفگیر لبه آن را تا کنید و کمی جعفری خرد شده روی آن بریزید. املت نخود فرنگی خوشمزه آماده است به عنوان صبحانه میل کنید.

در انتهااگر میخواهید برای تعداد نفرات بیشتری املت تهیه کنید برای هر نفر مثل دستور بالا جداگانه و در ظرف جدا املت نخود فرنگی تهیه و آماده کنید برای اینکه املت ها گرم بماند میتوانید از فر برای گرم نگه داشتن استفاده کنید تا زمانیکه همه املتها آماده شود.