کوفته ی مرغ با تخم بلدرچین ( اسکاچ اگز)
مواد لازم برای 12 قطعه کوفته ی مرغ با تخم بلدرچین:
تخم بلدرچین 12 عدد
گوشت مرغ 300 گرم
جعفری تازه مقداری
1 حبه سیر
نمک و فلفل و زردچوبه
تخم مرغ 1 عدد
پودر سوخاری
روغن نباتی برای سرخ کردن
روش تهیه ی کوفته ی مرغ با تخم بلدرچین:
مرغرا به قطعات کوچک ببرید ، تو مخلوط کن بریزید. جعفری خرد شده، سیر، نمک و فلفل.را هم اضافه کنید و خوب لهش کنید تو غذاساز.
تخم بلدرچین رو بپزید و پوستش رو بگیرید
از گوشت اندازه ی یه گردو بردارید و تخم بلدرچین رو داخلش بذارید و ببندیدش
تخم مرغ رو تو یه کاسه بشکونید و بهش نمک و فلفل بزنید و کوفته ها رو اول تو تخم مرغ و بعد در ارد سوخاری بغلتونید
یک تابه عمیق را روی حرارت متوسط، بذارید وروغن بریزید و کوفته ها رو داخلش بندازید تا سرخ بشه. درحدود 7-8 دقیقه. بعد روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
برچسب ها :مرغ محلی – جوجه مرغ محلی – تخم مرغ محلی – تخم بلدرچین – مرغ بومی – قفس – اردک
شرکت تعاونی مهرخواه صنعت به کار آموزان و افراد مبتدی جهت ایجاد تولیدی و راه انداختن کسب و کار
آموزش نگهداری و….و مشاوره رایگان میدهد.
به امید آن روز که تولید ملی را به ارش ببریم
درباره ما
منبع:آشپزخونه
شرکت تعاونی مهرخواه صنعت